Ajankohtaista

Helsingin vinttikoirakerholla on yli 600 jäsentä, jotka nauttivat kerhon järjestämistä tapahtumista ympäri vuoden. Hallitus on puurtanut muutaman muun aktiivin voimin jo vuosikausia Kartanolla olevia tapahtumia läpi. Tällä hetkellä näyttää siltä, että aktiivit uupuvat ja meillä ei yksinkertaisesti riitä tekijöitä esimerkiksi treeneihin ja näyttelyiden läpiviemiseen.

Haluamme herätellä teitä, monisatapäinen jäsenistö, osallistumaan yhteisen hyvän eteen. Hallitus päätti tänään, että ensi viikon tiistain AVAJAISJUOKSUJEN OSALLISTUMISOIKEUS ON SEURAAVILLA HENKILÖILLÄ:

  • olet HVK:n jäsen ja sen lisäksi
  • olet tämän tai viime kauden aikana osallistunut kerhon toimintaan omalla panoksellasi (näyttelyiden purku, kasaus, buffa, siivous, lipunmyynti, rata- ja näyttelytreenit, kisat, mittaaminen, kotisivujen päivittäminen ja muu tiedotus, ulkoilun järjestäminen ja muu vapaaehtoinen tekeminen kerhon tapahtumissa)

Virallisesti kaikille juoksuoikeiden omaaville roduille treenit alkanevat viikolla 23, jos niihin saadaan tekijöitä. Teemme tästä vielä myöhemmin oman päivityksensä treenitehtävineen, johon odotetaan ilmoittautuvan innokkaita kerholaisia tekemään yhteistä toimintaa mahdolliseksi. Yhdessä tekeminen ei estä oman koiran treenaamista ja kaikkiin tehtäviin voi oppia.