Ajankohtaista

Mikäli sähköpostiosoitteesi ei vielä ole jäsensihteerin tiedossa tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ilmoitathan sen jäsensuhteerille. Ajantasalla olevat sähköpostiosoitteet helpottavat ja nopeuttavat kerhon tiedotuksen hoitamista. Jäsensihteerin sähköpostiosoite on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ykköstalon terassin huputustalkoot ovat vielä tulossa. Terassi pitää huputtaa pikaisesti. Asiasta tiedotetaan HVK:n Facebookissa lähiaikoina, seuratkaa Facebook-sivua.

HVK:n syyskokous pidettiin torstaina 22.11.2018 klo 19.02 – 20.15, paikalla oli ”kourallinen” noin kuusestasadasta jäsenestä. Tässä tiivistelmä kokouksesta:

 1. Kokouksen avaus.
  Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen toivottamalla läsnäolijat tervetulleeksi syyskokoukseen.
 2. Kokouksen puheenjohtajan valinta.
  Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Anne Mäkinen.
 3. Kokouksen sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta.
  Kokouksen sihteeriksi valittiin Marja-Leena Arhima-Oinonen, pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kenneth Skurnik ja Erika Paqvalin-Skurnik, jotka toimivat myös tarvittaessa ääntenlaskijoina.
 4. Kokouksen laillisuus.
  Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Jäsenistö halusi, että jatkossa syys- ja kevätkokous kutsut lähetetään postitse niille joilla ei ole ilmoitettuna sähköpostiosoitetta.
 5. Yhdistyksen toimintasuunnitelman esittäminen ja vahvistaminen.
  Hallituksen puheenjohtaja Anne Mäkinen esitteli yhdistyksen vuoden 2019 toimintasuunnitelman jonka kokous vahvisti. Yhdistyksen varsinaisen jäsenen jäsenmaksun sekä puheenjohtajan, hallituksen, muiden toimihenkilöiden ja tili- ja toiminnantarkastajien palkkioiden määrääminen. 
 6. Yhdistyksen varsinaisen jäsenen jäsenmaksun sekä puheenjohtajan, hallituksen, muiden toimihenkilöiden ja tili- ja toiminnantarkastajien palkkioiden määrääminen.
  Hallitus esittää että varsinainen jäsenmaksu säilyy entisellään 25 €/vuosi ja perhejäsenen 4 €/vuosi. Hallituksen jäsenille ei makseta palkkiota. Tili- ja toiminnantarkastajille maksetaan kohtuullisen laskun mukaan. Kokous vahvisti varsinaisen jäsenen jäsenmaksun sekä puheenjohtajan, hallituksen, muiden toimihenkilöiden ja tili- ja toiminnantarkastajien palkkioiden suuruudet ehdotuksen mukaisiksi.
 7. Yhdistyksen tulo- ja menoarvion esittäminen ja vahvistaminen.
  Rahastonhoitaja Lea Saarnia-Halminen esitteli tulevan vuoden 2019 tulo- ja menoarvion. Kokous vahvisti yhdistyksen tulo- ja menoarvion.
 8. Puheenjohtajan ja hallituksen muiden erovuoroisten jäsenten valinta.
  Hallituksen puheenjohtajaa ei tarvitse valita tänä vuonna. Erovuoroisia ovat Suvi Halonen, Marie Kontinen ja Pia Poteri. Varajäsenet Katariina Rauko, Ulla Pelkonen ja Ville Salmi ovat myös erovuorossa. Hallituksen jäseniksi esitettiin Pia Poteri, Suvi Halonen, Ville Salmi ja Katariina Rauko. Hallituksen jäseniksi 1.1.2019 alkaen valittiin Ville Salmi, Suvi Halonen ja Pia Poteri. Hallituksen varajäseniksi valittiin Katariina Rauko, Minnea Collan ja Ulla Pelkonen. Varauskirjan hoitajan tehtävään haetaan henkilöä välityksellä. Kilpailutoimikunnan vetäjän tehtävää tulee tarkastella hallituksen toimesta.
 9. Tilin- tai toiminnantarkastajien sekä heidän varamiehiensä valinta.
  Tilintarkastajaksi valittiin Tom Sandell KHT. Toiminnantarkastajaksi valittiin Tiina Flytström ja varatoiminnantarkastajiksi Tauno Savolainen ja Camilla Rissa.
 10. Muut asiat.
  Facebook- ja kotisivuille myös ilmoitus jäsenille sähköpostiosoitteiden jäsensihteerille ilmoittamisen tärkeydestä, jotta kerhon tiedoitustoiminta olisi mahdollisimman helppoa, nopeaa ja sujuvaa.
 11. Kokouksen päättäminen.
  Hallituksen puheenjohtaja Anne Mäkinen päätti kokouksen.HVK:n hallitus kiittää jäsenistöä kaudesta 2018 ja toivottaa rauhallista joulunaikaa sekä hyvää uutta vuotta. Jatketaan innolla ensivuonnakin.

HVK:n hallitus kiittää jäsenistöä kaudesta 2018 ja toivottaa rauhallista joulunaikaa sekä hyvää uutta vuotta. Jatketaan innolla ensivuonnakin.