Jäsenpalvelut ja edut

Helsingin Vinttikoirakerho ry:n jäsenet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudun vinttikoiraharrastajia. Jäsenistöön kuuluu toki vinttikoiraharrastajia myös muilta paikkakunnilta. HVK:ssa ovat edustettuina kaikki juoksuoikeudet omaavat rodut. Helsingin Vinttikoirakerholla on noin 600 jäsentä. Jäsenmäärältään HVK on Suomen suurin kaikkien vinttikoirarotujen paikallisyhdistys.

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan jäseniä kirjeitse, sähköpostitse ja netissä HVK:n virallisella kotisivulla sekä aktiivisella Facebook-sivulla. Syys-, talvi- ja kevätkausina vietetään jäsenistön kerhoiltoja jonkin ajankohtaisen teeman parissa. Kevät- ja kesäkuukausina on sekä näyttely- että juoksuharjoituksia Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Vetoraha juoksuharjoituksissa on edullisempi jäsenille.

Jäsenmaksut 2016

Pääjäsen 25,00 euroa
Perhejäsen 4,00 euroa
Kannattajajäsen 100 euroa

1. Miten pääsen HVK:n jäseneksi?
  2. Täytä sivuston oikeasta ylälaidasta linkin takaa löytyvä jäsenhakemus
  3. Jäsenhakemus käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa
  4. Kerhon jäseniksi hyväksytyille lähetetään jäsenmaksulomake
  5. Maksa lasku ja tervetuloa mukaan harrastamaan!

Muistathan päivittää muuttuneet yhteystietosi jäsensihteerille: jasensihteeri[at]vinttikoira.fi