Muu toiminta

Vaikka HVK:n pääpaino on ratajuoksussa, kerholla on toki muutakin toimintaa.

Kartanon alueella järjestetään toukokuun ajan näyttelyharjoituksia joka maanantai yhteistyössä HSKP:n kanssa. Näinä samaisina toukokuun maanantaina järjestetään myös mittaustilaisuuksia whippeteille sekä italiaanoille.

HVK tarjoaa jäsenien koirille ulkoilua alueellaan. 3ha aidattua aluetta turvalliseen juoksutukseen ja kaverien tapaamiseen. Ulkoiluita järjestetään talviaikaan (kun maa on jäässä) sunnuntaisin ja kesällä ulkoillaan tiistaisin. Poikkeus: jos keskiviikkona on ratakisat, siirretään ulkoilu torstaille.

Jäsenille tarjoillaan myös luentoja ja kerhoiltoja HVK:n toimesta, lisäksi seurassa toimii ahkeria toimikuntia. Kun alue on iso, riittää kunnostamista aina jossain ja nämä työt tehdään talkoilla.

HVK myös pitää buffettia suuremmissa näyttelyissä, tapahtumissa, rata- ja maastokokeissa joita kartanon alueella järjestetään. Tähän hommaan jokainen halukas on tervetullut eikä pääsyvaatimuksena ole kuin iloinen mieli. Yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.